lördag 28 juni 2014

Mysdag!

Hej! 

Vaknade 09.20 idag. Fredrik tog upp Lowe och sa att jag kunde sova vidare. Men klockan va ju så mycket så jag va ju pigg! Fixade frukost istället medans mina grabbar myste i soffan. Äggröra och bacon! Mmm!

Efter lite plock hemma så drog vi till Frölunda torg. Köpte present till kusinen Alex och som ni såg i inlägget innan, lite saker till Lowe. Vi handlade lite mat och åkte hemåt. 


Från 16 va jag och Lowe själva. Fredrik stack iväg och träffade lite vänner. Så vi har myst och lekt hela eftermiddagen/kvällen. 


Bumbon och Lowe är inte riktigt bra vänner än. Stokkestolen är mer populär! Men vi övar! :-)


❤️ Puss puss!


Körde ett pass i Lowes gym! 

Vid 21.30 la vi oss. Lowe va gnällig, hans sovtid brukar ju börja 21-22. Lowe somnade vid amning och jag lyfte över honom till hans säng. Precis när jag hör hur han somnat gott i sängen så skäller Texas så Lowe vaknar! Fredrik kommer hem! (Ahhh!! Han hör alltid av sig när han är påväg hem så ifall Lowe somnat så möter jag honom med Texas därnere så att Texas inte skäller i lägenheten.) Nu antog Fredrik att vi va vakna. Suck. Så jag fick börja om från början. Amma lite till, han somnade och "brak" i blöjan!! Haha! Bara att ta upp honom och byta blöja. 3:de gången så sket jag i amningen. La honom bara nära intill mig, gav honom nappen och snutten och buffade lite lätt i rumpan. Han somnade på 10 minuter! :-) Nu ligger han i sin egna säng och sussar så gott. Och Fredrik ligger och sussar lika gott bredvid mig sen en timme tillbaka. UFF! Det är faktiskt lite slitsamt att alltid få vara den som ska få barnet att somna. Måste börja öva honom att somna för kvällen utan att behöva ha bröstet i munnen. Så andra oxå kan natta. Men Fredrik är duktig på annat såklart! Lowe har blivit betydligt lugnare när han är hos Fredrik än vad han varit. Snart kanske det kvittar om det är mamma eller pappa som håller honom. 

Nu är jag så trött så ögonen går i kors. Och egentiden för mig idag sket sig helt. Jag som tänkte slå på en film så fort Lowe somnat. Bättre lycka nästa gång. :-P 

Fick i alla fall i mig massa gott under kvällen! 


Inga kommentarer: