fredag 6 juni 2014

Fixa!

Mitt i natten! 

Idag vaknade jag 06.30 och gav Lowe mat. Han somnade om men inte jag. Så jag hade egentid i soffan fram till 9! 

Vi tog en promenad och fixade lite grejer. Fredrik kom hem vid 14 redan. Han fixade klart med listera runt dörren han satt upp. Medans han gjorde det så tog jag och Lowe en promenad i selen. (Han skulle såga lite och den maskinen låter så mycket.) Det regnade så vi myste under stora paralyt! 

Ikväll har vi käkar middag och sen tvättade jag av alla skåpsluckor och Fredrik målade dem. Så nu står de utplacerade i lägenheten på tork. En gång till behöver vi måla dem. Kommer bli så rent sen när det är klart. Redo att säljas. Fick alla tider mailade idag. De kommer och fotar lägenheten om typ 3 veckor. Så att de redan satt ut en "till salu pil" utanför! 

Lowe la jag vid 22. Han somnar alltid då. Försökte lägga honom 20, men det är omöjligt. Vid 22 va det inga problem alls. Konstigt de där. 

Nu är klockan alldeles för mycket och jag bloggar med ett öga öppet. Så dags att sova. Så får vi se när han väcker mig för käk. ❤️

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vart ska ni flytta då? Redan hittat nått? :))

Jenny M. Bäcklund sa...

Nej vi har ju faktiskt inte gjort det! Men vi är inte så oroliga. Vi har ett hem vi kan mellanlanda i om det skulle bli ett glapp på någon/några månader! :-)

Anonym sa...

Ok! Men vart vill ni flytta? Områdes-mässigt? Hus, lägenhet, radhus?? :))