söndag 1 juni 2014

Helgen.

Hej! 

Nu har en helg gått förbi utan att jag hunnit blogga. Så jag får blogga om hela helgen nu då. :-)

Fredag: 

Fredrik hade klämmdag så han va hemma med oss. Solen sken så vi gjorde oss i ordning och drog till Skatås och promenerade. Stannade lite påvägen. 



Tog lite bilder..



Och stannade för en glass. 

När vi promenerat klart så åkte vi in till stan. Fredrik ville ha ett par solglasögon. Kräsen som har är så kollade vi igenom varenda butik i nordstan utan resultat. Så vi drog vidare till Frölunda torg. Där hittade han ett par på stadium för 179 kr! Haha! Jag sa till honom att gå till typ synsam och köpa riktiga/bra brillor. Men han är bara så klantig och har sönder dem. När vi äntligen hittat ett par så kurrade våra magar. Så vi åkte förbi kungs (en pizzeria) och köpte en varsin sallad och tog med oss hem. 


Satte oss och käkade på balkongen! 

Solen fortsatte att briljera! Så vi tog med en filt och gick ut och la oss på innegården. Det blåste tyvärr lite mycket för att ha Lowe ute så öppet. Så Fredrik och Lowe gick in. 


Jag själv fick ligga kvar en stund och lyssna på en podd. Så skönt! Mer än såhär behöver man inte för att ladda upp batterierna! 

Under kvällen så vart vi rastlösa. Så jag stoppade ner Lowe i selen och så tog vi oss en promenad, vår fina familj. :-) Köpte med lite choklad på hemvägen och gissa vad vi gjorde när vi kom hem?! Det kommer i ett eget inlägg lite senare! ;-) 

Lördag: 

Vaknade vid 8! (Lowe sov i sin säng 22-06, åt mat 06-06.10 och sov 2 timmar till! Woop Woop!)

Dags för Andralångdagen! Vi skulle inte in förrän runt 14. Så vi hade massa tid på förmiddagen. Vi städade och drog och handlade det som behövdes fyllas på hemma. Sen gjorde vi oss i ordning och slängde i oss en varsin sallad som jag gjorde. 


Mums! 

Andra långgatan va full av folk! Men inte lika trångt som förra året! Jag hade Lowe i selen för jag vågade inte ha vagnen med mig då jag tänkte det skulle va lika packat med folk som förra gången. 



Baby! ❤️ 


Joel! 

Fredrik spelade 14-15.30! Jättegrym va han! Han drog upp stämningen några hack! Lowe och jag stod och dansade en liten stund. Sen vart Lowe hungrig så jag gick in i en butik och frågade om jag fick amma honom i deras gröna skinnfotölj som stod mitt i butiken. Haha! Det va helt okej som tur va! 



Nöjd kille! 

Vi stannade till 19, sen drog jag med Fredrik hem. (Han va mindre nöjd över det beslutet. Men vi är 2 som är föräldrar. Och fördelningen på Lowe är 50/50 och inte 20/80 som vissa hoppas på när det är fest och denne tror att han kan få stanna! Hehe) Kvällen hemma va lugn. Lowe låg i babygymmet och jag satt intill honom och busade. 

Söndag: 

Vaknade 8.30! Lowe sov i sin säng 22-06! Och i vår säng 06-08.30! Va händer?! Så skönt! Han har flyttat tiden från 04 till 06! *happy! 

Efter frukost så tog jag med Lowe i vagn och Texas koppel och tog en promenad. Sjukt varmt! Fick duscha när jag kom hem! Puuh! Vi softade hemma tills klockan va 14. Sen åkte vi och hängde med Victor lite. Tog en minipromenad och köpte glass! 


En kula vit choklad och en kula hasselnöt! Mums! 

Vid 16 drog vi hem till Evelina, Daniel och Mathilda och grillade! Så mysigt! Börjar bli tradition för oss att ses på söndagar. 

I kväll har vi tagit det piano. Lowe och jag har badat, sen fick han vara med pappa en stund när jag tog en promenad med Texas. 



Jag har även gjort rent i badrummet. Mäklaren ställde ju in förra tisdagen så hon kommer nu på tisdag i stället och värderar lägenheten. Vi har en playdate på onsdag och middag på fredagkväll inbokat. Annars är det tomt resten av den kommande veckan. Jag har tränar tisdag och torsdag denna veckan. Nu blir det träning måndag, onsdag och fredag för mig och Lowe under kommande veckan! 

Inga kommentarer: