onsdag 11 juni 2014

Kreta!

Har ju helt glömt bort att blogga om vår resa som vi har bokat!

Fredriks syster är nu på Kreta och jobbar. Och vi har ju tänkt åka och hälsa på henne. Jag har ju aldrig kommit med när Fredrik passat på att resa iväg och hälsa på henne. (Han har hälsat på 2 gånger när hon jobbat i Turkiet.) Men nu ska jag med! Och jag fick inte betala något! Han bjuder mig och Lowe på resan! Ja Lowe kostar visserligen inte mer än 300 kr, min plats va lite dyrare. ;-) 

Vi åker till Grekland, Kreta - agia marina den 28 augusti. 1 vecka nöjer vi oss med. Kände att det kanske är lite dumt att dra iväg för länge med bebis och så. Lowe kommer vara 5 1/2 månad när vi åker. Så han kommer hinna få 2 vaccinationer innan. Så nu får vi skaffa pass till honom! ❤️ 

Jag har även kollat på resevagn. Vi har funderat på om vi ska ta med vår joolz. Eller så skulle vi låna syrrans resevagn. Men vi har nu beslutat att köpa en egen resevagn. Vi vill ändå ha en i bilen så vi slipper släpa joolz:en ut och in från bilen. Så igår va jag och Lowe och provsatt! 


Denna blir det nog. :-) (ska dock inte användas förrän barn är 6 månader. Så det blir precis så att han kan använda den när vi åker.) 

Ska bli riktigt mysigt att åka iväg! Men först ska vi njuta av den svenska sommaren! :-) 

Har ni rest med barn? Om ni har några tips så kommentera gärna! 

Inga kommentarer: