onsdag 4 juni 2014

Vilken härlig dag!

Vi drog till Frölunda strax efter 10 och mötte upp Fia och Tilde. Tog en promenad till positivparken så lilla Tilde fick leka lite och jag fick se parken. Där kommer jag nog hänga endel när vi flyttat på oss! 


Sötaste Tilde drog till med en pose! ❤️ 

Vi tog sen en fika/lunch och spanade in torget lite. Efter det tog vi en kort promenad. Sen va klockan helt plötsligt 15! Så jag och Lowe hoppade på bussen och åkte hem. Lowe va nog vaken max en timma från 10-16! Han va trött kille idag! Men det gillar mamman! I alla fall när vi är ute på äventyr med vagnen! Så skönt att han somnar så fort man lägger ner honom däri. Bara nappen sitter i munnen. 

Vi hade det jätte trevlig i alla fall! Detta får man göra oftare! Lilla Tilde är så söt! Och jag längtar lite tills när Lowe är i samma ålder som henne nu. Men man måste ändå passa på att njuta av tiden man har nu för den kommer ju aldrig igen. ❤️ 

I kväll har Fredrik satt in en dörr till sovrummet! Så nu är en grej fixad inför försäljningen. Sen ska vi sätta täcksidor runt diskmaskinen, byta en liten bänkskiva och måla skåpsluckorna så de ser frächa ut. Sen är det klart! 

Nu ska jag försöka sova. Somna i tid. Lowe ligger redan i sin säng och sover. Så det är bara jag som är vaken. Som vanligt. 

I morgon har jag inga planer alls. Funderar på en hemma dag. En promenad eller besök på gymmet. Blev ju inget ikväll då Fredrik ville sätta in dörren. Och Lowe får bara vara med på gymmet fram tills 14. 

Lowisen körde premiär på sina fina kläder från po.p! Till och med strumporna hör till kläderna! :-) 


.. Och spanade som vanligt in sina händer! ;-) 

Inga kommentarer: