tisdag 3 juni 2014

Lugn dag.

Hej!

Idag började dagen redan 7. Lowe ville visst inte sova mer. Han vaknade dessutom vid 3 under natten och ville komma över och käka. Vi myste i sängen när vi vaknat. Jag gör som vanlig. Går upp och gör kaffe och hoppar i sängen med min kopp (självklart en termosmugg så jag inte kan bränna Lowe, och så dricker jag vid sidan av sängen.) och gosar! Han är väldigt livlig på morgonen. Sprattlar för fullt i armar och ben. Vi klev upp och myste i soffan en stund. Sen tig vi en promenad. Lowe i selen fick det bli idag. När vi kom hem så käkade jag frukost. Och drog fram dammsugaren. Sem skulle jag skura. Hann halva lägenheten tills Lowe började gnälla och vart jätte ledsen. Mat på G. Så jag hoppade ner i vår säng med Lowe så han fick äta. Där somnade vi båda efter maten. Och jag sov 2 timmar! Gött! Upp och skura klart innan han vaknade. 

Han vaknade såklart när jag ville käka lunch. Så han fick kolla på babblarna under tiden. Premiär på tvn. Tro inte att jag sätter honom vid babblarna för minsta lilla grej. Han ser nog på babblarna max 2-3 gånger i veckan. När det är lite gnälligt och jag måste göra något. Oftast har jag honom i selen när jag måste göra något. 

När mäklarn varit här så gick vi besök! Så vi käkade middag och Lowe fick sin första låtande och blinkande leksak! Han gillade den jättemycket! 



Lowe med sin farmor och nya leksaken!

Ikväll har vi kollat på biggest loser. Och nu har både hund, man och barn somnat. Flyttade Lowes säng ner till hörnet där den va tänkt att stå från början nu när mäklaren va här. För att det skulle se bra ut. Den har ju stått intill min säng innan. Men jag flyttade aldrig tillbaka den. Så nu sover han i sin säng, nere i hörnet. Hoppas det går bra i natt. 

Nu ska jag sova. Ögonen går ihop här! I morgon väntar äventyr! En liten utflykt för mig och Loweisen! ❤️

Inga kommentarer: