söndag 15 juni 2014

3 månader med Lowe.

Redan 3 månader! Men ändå känns det såklart som en evighet. 

Jag älskar varje sekund som jag spenderar med honom. Jag har endast lämnat honom 1 timma med min syster, en gång i 3 timmar med pappan när jag va hos frisören, och 2 timmar en gång för ett besök på gymmet. Ja så små besök på affären då. Annars har jag väldigt svårt att släppa honom. Men nu ska vi prata om honom. 

Utvecklingen går framåt! Han är superstark och stabil i nacken så bumbostolen funkar och stokkestolen om man har en filt framför magen så han sitter lite tightare. Han har börjat sträcka sig efter saker/pillat på saker som är framför honom. Han för även våra fingrar in i hans mun när vi håller i honom. Tugga på dem är mums! Han har vänt sig från mage till rygg några gånger. Han har gått från leende till småskrattande! Så gulligt! Han vill gärna "stå upp" i knät eller vara i rörelse! ;-) 

Sömnen är ungefär det samma som innan. Bara att nu försöker vi lägga hobom lite innan oss. Det går oftast bra. Men han vaknar tidigare på natten då och vill ha mat förstås. På tal om magen så har mjölken minskat igen. Säkert pga av stress och för att Lowe ätit mindre en period. Så nu är vi igång med att amma och pumpa och försöka att ta det lugnt. Inte så lätt när det är hundra saker att göra nu inför försäljning av bostad. Men vi kämpar på! Som tur är så har jag pumpat mjölk tidigare så vi har mjölk i frysen till honom om inte min skulle räcka. Vill ju så gärna amma så jag iaf kan amma i Grekland. Sen lägger vi nog av om det skulle uppstå såhär igen. Jag vet att jag är oerhört känslig och min kropp reagerar på minsta lilla förändring. Lowe har inte protesterat än i alla fall. Han verkar få det han behöver. Men man är ju så orolig att hans mage ska kurra.  Han är dock som vanligt. Pigg och glad! Vaknar dock lite oftare på nätterna och vill snutta lite. Det som ligger i bakhuvudet på mig är ju tyvärr att han "bara" hade gått upp 100 gr sist vi va hos BVC. Och nu ska vi inte dit på en månad. Ska ringa i morgon och fråga om vi får komma dit och väga honom någongång emellan. 

Han sover nu mellan 21/22 - 03 - äter, somnar om, vaknar 6, snuttar lite och somnar om till 7-8. Vi myser i sängen en timma, han äter lite mer. Går upp, sätter Lowe i babysittern medans jag fixar min frukost. När jag äter så brukar Lowe somna i babysittern med sin napp och snuttefilt medans jag gungar honom. Han sover alltifrån 20 min till 2 timmar. Sover han inte i babysittern så somnar han i vagnen när vi går ut på promenad med Texas. Sen har Lowe en sovperiod någongång mellan 13-17, beroende på när och hur länge han sovit innan. Efter klockan 17 brukar han inte sova mer förrän han lägger sig för kvällen. Ibland kan han somna till om man gungar honom i babysittern, men då handlar det om en liten powernap. 

Vi badar varannan dag ungefär. Jag badar med Lowe och Fredrik brukar få ta hand om Lowe efter badet. 

3 månader: Vikt: 6030 gr / längd: 62 cm. 
Vi använder mestadels 62 nu. Några enstaka plagg i 56 hänger med än. 



Jag är så jäkla lycklig över vår fina pojke! ❤️ 


Inga kommentarer: