måndag 28 februari 2011

Badar typ varje dag.

Sitter i min morgonrock, nybadad. Jag har skrubbat hela kroppen, haft ansiktsmask och hårinpackning. Dock fick jag hoppa över insmörjningen då jag ska vaxa mej i morgon. Då får man inte va insmörjd. Så jag kommer väl vara skit torr på benen i morgon. Låt gå. Jag får kleta in mej när jag är klar hos henne. :)

Min mage kurrar, och det finns nada att käka här hemma. Jag har typ tömt kylskåpet på allt eftersom jag åker snart. Jag har mat för lunch och middag i morgon och till lunch på onsdag. En fil till frulle oxå. Sen är det tomt! Jag gillar inte att lämna massa mat så jag har inte handlat så mycket för att allt skulle ta slut. Så jag har fått käka det som funnits i kylen/frysen/skafferiet. Och nu är det inte mycket kvar, som sagt.

I morgon ringer klockan 07.45. Tvätta det sista. 10.00 ska jag infinna mej hos monica för vaxning. Efter det ska jag förbi gymgrossisten och köpa proteinpulver. Och sen måste jag få tag på ett svart litet tunt skärp. Kanske hittar nått mer fint. =P Efter det måste jag hem och käka lunch, plocka ner tvätten, hämta Texas och dra till Mölndal. 14.30 har jag tid hos frisören, där även Joakims mamma jobbar. När jag är klar hos frissan så lämnar jag kvar Texas där. Sen drar jag hem. Kanske träna? Kanske sola? måste baka oopsies oxå.

Men nu ska jag toppsa mina öron och kamma mitt hår. :) Hörs i morgon! Sov så sött!

Puss och Kram!


.

Inga kommentarer: