onsdag 23 februari 2011

U.T.T.R.Å.K.A.D.

Jag försökte. Jag prövade massa kläder. Inget funkar alls bra idag. Jag känner mej bara svullen! Så jag får helt enkelt shoppa på lördag! :) Så får jag packa då. Jag har bakat oopsies igen! Men denna gången med brödkrydda och linfrön i. Jag har dessutom blekt tänderna igen. Så nu ilar det som F-N! Hoppas det går över fort! För annars kommer jag inte stå ut! I morgon får jag iaf hoppa över. Jag ska övernatta på jobbet. Men får köra på fredag igen. Skulle ha köpt värktabletter förut. Men glömde. Känns lite bättre när jag tuggar tuggummi iaf. Så jag kommer väl ha träningsvärk i käkarna av allt tuggande.

Idag är en sån dag jag känner mej ensam. Jag har varit ensam sen i går kväll och då börjar det krypa i mej! Tur att jag jobbar så mycket innan jag åker. Blir värre när jag kommer hem tillbax. Då är jag ledig lite mer. Och vi har inte planerat in när vi ska ses igen. I värsta fall kommer det ta 1 månad innan vi ses igen. Typ början av april. :( Men det ska jag inte tänka på nu. Då blir det jobbigt.

Åhh jag e så uttråkad! Vet inte vad jag ska hitta på? Inget kul på tv idag heller. Ska se på big brother i kväll, men det är ju inte förrän om 2 timmar. Jag fryser oxå! Mina element e kalla!! Va händer? det är ju kallt ute nu ju! Tur att jag har min onepiece att mysa i. Och mina leopardtofflor.


Börjar bli slitna nu, men de går säsongen ut! :)


.

Inga kommentarer: