torsdag 17 februari 2011

Hemma!

Skönt att kunna gå hem idag! innan jag gick hem så hämtade jag ett paket och handlade lite som fattades till maten. Nu sitter och jag käkar finnchrisp med brieost på. Skit gott! Det är inte så mycket kolhydrater i finnchrisp. Typ 3,4 g per skiva. Väskan har kommit dag! Min handbagageväska! :) Den va större än jag trodde, vilket bara va positivt.

Nu blev man ju slö, när man satte sej i soffan. Puuh. Men jag ska dra till gymmet 16.50. Så jag får inte säcka ihop för mycket. Skulle behöva en superpump för detta passet. Men det tänker jag inte ta. Då jag ska upp 5 i morgon.  Då kommer jag inte få en blund i natt. Men i helgen blir det att träna på superpump! Då städas lägenheten effektivt oxå. :) Jag köpte med chips och lite äppelcider för att ha och mysa med i morgonkväll. Men insåg precis att finnchrisp och brieost va minst lika gott!

När jag kommer hem så ska jag laga middag. Skulle egentligen behövt göra det nu. Så den är klar när jag kommer hem. Men orkar jag? Vi får se. Jag ska dega en stund nu, sen kanske det blir matlagning. :)


.

Inga kommentarer: