måndag 28 februari 2011

6 timmar to go.

Nu har mer än halva dagen gått! Skönt! 6 timmar kvar tills jag får hoppa på bussen hem.

Tänkte uppdatera lite om Tandblekningen. Jag gjorde 3:de omgången igår. Idag har jag pyttelite ilningar, men inte så att det stör. Så i kväll åker det på igen! :) och ja, jag ser redan skillnad och ändå så har jag rätt vita tänder sen innan. 4 gånger kvar att bleka. Hinner inte bli klar innan jag åker så jag få fortsätta uppe i sälen. Får väl göra undertiden man kollar på en film, ska ju ändå bara ha dem på i en halvtimma.

Har inte hört ett ljud ifrån min Babe idag. Men en massa andra har ringt. Undrar om jag hade rätt och att han visst skulle jobba idag. Känns konstigt annars om han är ledig och inte ringt än. Nej, hans telefon funkar inte än. Har testat och det får inte att nå detta nummer just nu, säger de. Om han jobbar så ringer han när han slutat, om han inte jobbar så har han väl ingen telefon till hans. Jag tippar på att han jobbar.

Jag har nu fixat klart allas timrapporter här på jobbet och fixat med kvitton som jag ska ta med och skicka in när jag drar hem i kväll. Sen är jag fri i 10 dagar.

Ni kanske undrar om körkortet? Jag har en ny tid till uppkörning. Men jag tänker inte skriva ut när. För sist när jag körde upp så gjorde jag det och då frågade alla hur det hade gått. Och inte kul när man just kuggat och va sjukt besviken Så jag lovar att jag ska tala om när jag är ägare av ett körkort. :) hoppas snart, väldigt snart. .


Nu ska jag göra lite mellanmål. Keso blir det. Kanske lite kanel på?

.

Inga kommentarer: