onsdag 30 mars 2011

Äcklig.

Jag har fortfarande inte kommit in i duschen! Jag har sprungit upp och ner till tvättstugan, varit ute med Texas och nu städat på balkongen.. Lika bra att ta duschen när jag tvättat klart. Tänkte ändå ta mej en runda med mina springskor sen.

Idag har jag insett att jag måste lägga ner LCHF. Jag ska köra på GI istället. Eller jag käkar kolhydrater till frukost och lunch. Men mellanmål och middag blir kolhydratfritt. Det är så svårt att käka LCHF när man äter ute, och man får inte fuska det minsta för då förstör man och det tar 2 veckor att återställa. Dessutom så behöver jag inte gå ner i vikt. Utan jag behöver bränna fett och bygga muskler. Och LCHF funkar inte för mej på det. Det händer inte så mycket med andra ord. Behöver man inte gå ner i vikt så funkar inte LCHF. MEN det har gett mej en helt okej mage. Den funkar jätte bra! Detta betyder inte att jag kan klämma i mej massa bröd, pasta och potatis. Utan jag kommer äta havregynsgröt till frukost. Mellanmål tex. frukt, keso eller makrillsfilé. Lunch får innehålla kolhydrater. Men middagen tar vi bort det och ersätter med massa grönsaker.

Jag vet dock inte om jag måste sluta med brieosten? :( Vill inte! Jag är ju fast! Men jag får väl trappa ner som alla andra beroende.. ;)

Jag gör detta mest för att sommaren snart är här. Jag vill kunna käka glass om jag känner för det. Jag vill kunna dricka cider när jag festar. Och jag vill kunna käka ute, utan att behöva peta bort hälften. Ni kan ju tänka er hur kroppen skulle se ut om man äter fet mat hela tiden (utan kolhydrater) och sen fuskar var och varannan dag med glass och alkohol. Tjockis skulle man bli!

Så nästa vecka börjar jag med GI. Jag har så mycket LCHF mat hemma. Så jag får käka upp det först.

Nej nu ska jag gör ett ryck till här.

.

Inga kommentarer: