måndag 14 mars 2011

:(

fy fan va dåligt jag mår! psykiskt och fysiskt. Jag har ingen ork alls idag. Jag skulle kunna hoppa i säng nu och sova hela natten. Jag är helt utmattad i hjärta och hjärna.

Jag tog ett bad för att få upp värmen, det gjorde mej ännu segare. Min puls ökar för ingenting, och rör jag mej för fort så blir jag yr. Jag märker att min kropp är påverkad av allt som händer runt om mej. Jag orkar inte ha det så här mer. Jag försöker fixa och trixa och jag mår bara sämre av det. Jag kan inte prata med honom om det för jag får inte nämna att jag mår dåligt av detta. Men va fan är det för förhållande? telefonförhållande hade jag i mellanstadiet. Allt känns så meningslöst. Jag skulle lika gärna vara singel för då slapp jag tänka på honom. Då va det bara jag, mej själv att tänka på. Halva tiden har gått nu. 1 1/2 månad av 3. Och jag vet att det är extra jobbigt nu för att vi sågs nyss. Bara det gått en stund så går det över. Men ska man inte sakna personen lika mycket även om man nyss setts eller om det va för ett tag sen?

Jag orkar inte ha det så här. Och det finns inte så mycket att göra åt det heller. Det är bara att bita ihop. Känns bara som att man glider längre och längre ifrån varandra. Känns inte som att det finns så mycket kvar just nu. Och det är skit. Älskar jag honom? Jag det gör jag. Men hela denna situationen är skit! Och det jobbigaste av allt är att jag inte kan snacka med honom om det. För det får jag inte för honom. Allt handlar om honom, och jag är så sjukt trött på att behöva rätta mej efter det. Allt handlar inte om honom. Det är vårt förhållande, inte bara hans. Ibland känns det som om jag har ett förhållande med mej själv. Och det skulle va fan så mycket lättare.

Jag ville bara skriva av mej lite. För det finns inget att prata om det. Jag vill inte gnälla över honom. Jag vill bara att han ska vara där jag vill. Men han vill inte vara där..

.

Inga kommentarer: