lördag 19 mars 2011

Hemma hos min syster.

Min syster och hennes hund kom och mötte mej på centralen. Så vi promenerade hem till henne. Julia (min systerdotter) sov ju såklart när jag kom, Lite tråkigt. Men jag får väl mysa med henne i morgon! På tal om i morgon, vi ska åka upp till sälen. Hämta min (och Joakims) bil. Den ska säljas. Så pappa, min syster och hennes man (och Julia oxå såklart) ska med mej upp och hämta den. Jag ska oxå plocka med mej skidorna, pjäxorna och min hjälm hem. Joakim har lite annat som är mitt oxå, som dunntäcke, kudde, handdukar, sängkläder och en väska. Men det får han behålla tills han kommer hem. Han slutar ju där i slutet av april. Ska bli skönt att se honom. Men samtidigt så kanske det blir skitjobbigt att åka därifrån. Det är väl smällen man får ta då helt enkelt.

Jag åker hem till göteborg med tidigt tåg på söndagsmorgon. Det va det billigaste. Så jag är hemma redan vid 12. Men det är ganska bra för jag har endel att göra. Träna, dammsuga lägenheten och sen laga matlådor för veckans jobb. Jag jobbar  53 timmar till veckan. Måndag 7-22, Tisdag 7-22, Torsdag 7-22 och Fredag 7-15. Så det blir att övernatta på jobbet på måndag. 

Nu ska jag försöka sova. Jag hade tänkt sett dagens big brother avsnitt som jag missade, men det har inte lagts ut än. Tråkigt nog. Får väl se det i morgon. Eller på söndag innan söndagens avsnitt. Jo, jag är beroende. ;)

Sov sött! 
XOXO.


.

Inga kommentarer: