söndag 27 mars 2011

Hur mår jag egentligen?

Nu har jag krupit ner i sängen. Mår illa efter maten. Tror att jag åt lite för mycket än vad magen tålde just nu.

Mina ögonlock är tunga så jag somnar nog fort. Börjar bli van att sova ensam. Men när jag blundar och inser att ingen ligger brevid mej som han gjort i 2 år så hugger det i bröstet. Folk frågar hur jag mår. Jag mår faktiskt jätte bra, säger jag. Så kommer man hem och ska sova. Då inser man va jobbigt allt är. Man vill så gärna ligga i hans famn igen. Bara för att det ska vara så. Men jag vet att det inte ska vara han och jag. För jag vill inte leva i ett sånt förhållande. Men ändå kan jag inte låta bli att sakna hans famn. Fan man känner sej så sjukt ensam när man ligger här. :(
En sak till är att alla tror att bara man är singel så kan man bli raggad på, då är det fritt fram. Vissa kanske gillar uppmärksamheten när det blir singlar. Men jag avskyr den. Låt mej vara ifred. Låt mej vara med mina vänner. Jag är varken redo att skaffa en ny kille, verkligen inte. Jag är inte ens sugen på att titta på en. Det känns som detta med Joakim aldrig tar slut. Han grejer här gör att jag håller kvar honom i tankarna. Jag vill bara släppa allt och gå vidare. Jag orkar inte vänta till maj. Men samtidigt så tycker jag att det är skönt att han är i Sälen, för då finns det ingen risk att jag träffar honom. Jag vill inte träffa honom. Jag vill bara ha bort hans saker och avsluta allt. Och det känns så jävla jobbigt att känna så om en kille man älskat och varit med i 2 år. Någon som jag förra vecka ville ha tillbaka. Det vill jag inte nu längre. För att vi ska inte vara tillsammans. Vi är inte 2 pusselbitar som passar.

Så låt mej vara. Jag vill bara vara med mina vänner och ha det kul. Jag är inte intresserad av att följa med någon hem. Inte på långa vägar. Att ligga med någon annan är inte ens med på min karta just nu. Fan! jag vill ha en kram. Nu gråter jag oxå. Fan fan fan.

Jag är så sjukt tacksam för mina vänner som finns där. Gänget jag va med ut i går, ni är obeskrivliga. Ni är bäst! Och jag lovar att tala om när jag är redo att krama en ny kille igen. ;)

Nu ska jag torka tårarna och ge mej själv en kram. Sen så måste jag sova. Klockan ringer om 6 timmar.

God natt.

.

Inga kommentarer: