torsdag 31 mars 2011

Ja jag e väl sjuk.

Nej. Det går inte längre. Jag måste inse att jag är sjuk. Jag är kokhet. Och jag har verkligen inget på jobbet att göra när jag mår såhär. Så jag sitter och väntar in en avbytare. Och i morgon får jag stanna hemma. Ligga i sängen hela dagen. Har druckit massor av te. Så jag springer och kissar.

Jag har packat ihop mina saker här nu. Plockat med mej all mat jag spridit ut överallt. Ska jobba på söndag egentligen. Men det känns tveksamt just nu. Och sen kommer jag inte åka hit förrän nästa fredag. Så det är lika bra att dra med all mat hem så det blir uppäten.

När jag kommer hem så ska jag ta ett varmt bad. Göra mej ren och hoppa i en nytvättad Onepiece. Bädda ner mej i soffan. Och kolla på BB sen film. Sovit skit dåligt de sista kvällarna och känner på mej att jag kommer sitta uppe hela natten. Inga värktabletter hemma heller.. Kanske ska ringa hem en vårdare till mej? :) Jag är sååå mys sugen! Ahh blir galen! Ännu jobbigare att behöva vara själv när man måste sitta hemma. :( jag vill spoona juuuue!


Jeje.. Håll tummarna att jag vaknar piggare i morgon. Jag har inte tid att vara sjuk. Det har jag väl aldrig egentligen..


.

Inga kommentarer: