måndag 14 november 2011

Buss 24

Påväg hem. Fick dra en halvtimma tidigare. Kommer stupa i säng direkt jag kommer hem. Kanske plockar med mej datorn för att kolla på kvällens 2 1/2 män. :-) ingen Fredrik hos mej, men han kommer i morgon. Nu är jag ledig i 4 dagar. Underbart. Och i morgon får jag pussa på Julia! <3 det va ett tag sen jag såg min syster och hennes familj. Har inte haft tid att åka upp och hälsa på. Varit så mycket med lägenheten och en hävla massa spelningar som man inte velat missa. Dessutom så va vi ju och hälsade på i Uppsala för några helger sen. Men vi ska iaf åka upp till Karlstad och fira jul helgen innan julafton. Få se om jag får med mej Fredrik. Det är tänkt att han ska med, men han har ju sin första spelning nån helg i början av december. Kan va så illa att det är just den helgen. Isf åker jag upp dagen innan och åker hem samma kväll som spelningen är. För den tänker jag inte missa för nått i världen. Klart jag ska stå där längst fram och va den stoltaste flickvännen i världen. Han har gjort klart mixen. Jag har inte fått höra den än. Men jag lär hinna lära mej låtarna utantill fram tills festen är. Eller så låter jag bli och lyssnar för första gången på plats? Jag kanske borde ge lite feedback? ;-) Han kommer fixa detta galant.

I morgon ska jag in till stan för att ta kort. Ska passa på att framkalla en fin bild på mej och Fredrik och sätta i en ram. Jag har ju bara massa bilder på min familj. Nu ingår han ju i min mini familj iaf. Han, Jag och Texas. :-) sen ska jag som sagt leta vinterskor/stövlar/kängor. Jag åker in när affärerna öppnar. Så ha jag tid på mej i lugn och ro. Slippa allt folk.

Jag går fortfarande runt i mina converse.. Fryser inte än, men det är nog inte många grader ner förrän mina tår blir kalla.

.

Inga kommentarer: