måndag 28 november 2011

Frusen.

Sitter i en filt och dricker lite te. Blev ändrade planer på jobbet idag. Så vi har varit här hela dagen. Jag dricker min andra kopp te för att jag e frusen. Och jävligt rastlös.

Jag saknar min älskling, och han ser jag inte förrän i morgon eftermiddag. Segt. Jag tror vi ska träna ihop i morgon och sen hem till hans mormor och morfar och hjälpa dem med en grej.

Ska försöka adventspynta här idag. Så man får nått att göra så tiden går undan. Det är alltid lika jobbigt att åka till jobbet på måndagarna, jag får ju sen sova själv. Som alltid på dessa jävla måndagarna. I helgen fick jag sova i hans säng för första gången. Det va mysigt. Men vakna vid 9 på morgonen dagen efter e han inte van vid. Det är jag. Så jag slog på tvn och han vaknade ju såklart oxå till. Han fixade frukost till oss. Som tur var fanns det lchf bröd så jag käkade rostat bröd med ost och en kopp te. Fredrik bor ju med sin mamma och syster efter att det tog slut mellan honom och hans förra tjej. Därför är vi alltid hos mej. Men i söndags va varken mamma eller syster hemma. Så vi satte på skön musik och myste runt ett tag tills vi tröttnade på att va ensamma och gick hem till Robin som bor i gården bredvid.

Jaja, jag får väl försöka njuta av att sova ensam. För i framtiden ska man ju bo ihop. Ska ligga i mitten av min säng i natt, bara för att jag kan!

.

Inga kommentarer: