onsdag 23 november 2011

Hur går det?

Jag tjatar vidare om min lchf. Det går lite upp och ner på den fronten. Jag har skött mej exemplariskt. Kanske inte slaviskt. Men jag har inte ätit socker alls. Idag har jag käkat denna kosten i 3 veckor. Vägde mej i morse och jag har gått ner exakt 1 1/2 kg. Vågen visade 53,9 kg. Men som sagt e det inte därför jag lagt om kosten. Men vill ändå visa att det blir en viktnedgång även för personer som inte behöver gå ner i vikt. Sen har jag undvikit kolhydrater innan jag körde igång detta oxå, så kroppen va ju van.

Nu till det mindre bra. Jag e jätte seg på morgonen. Yr och sömnig. Kan ju oxå bero på årstiden. Att det är mörkt när man går upp. Segt att gå ut osv. Men jag kämpar på ändå. Jag får lättare mjölksyra när jag tränar, och det är konstigt eftersom enligt de kunniga så ska man få svårare till mjölksyra genom lchfkost. Dock orkar jag mycket mer och har höjt alla mina vikter ett snäpp eller två. Kanske därför jag får mjölksyra, för att jag kör tyngre vill säga. Jag har fortfarande lite godis sug kvar. Men fråga är om det är mer en vana än ett sug? Jag brukar vilka ha nått att tugga på, på kvällen. Men vi käkar middag vid 18-19, sen äter vi inget mer. Mest för att få bort den där vanan att man ska äta på nått när man kollar på tv. Det är då man oftast stoppar i sej onyttigt och alldeles för mycket. Jag saknar dock att kunna köpa en godispåse och trycka i mej. Men jag saknar inte känslan jag får i kroppen efter att jag tryckt i mej den. Det gäller alltså då att tänka ett steg längre och komma i håg den känslan innan man köper godis och sitter där och trycker i sej det. Vad e en påse godis egentligen? Det är ju inte bara en påse godis. För när man väl triggat igång godissuget så blir man ju bara mer sugen, så det är ju skit jobbigt att gå runt med ett sockersug konstant. Det slipper jag nu. Det är inte godis värt.

Men jag har bestämt mej att när vi firar jul hemma hos min familj så ska jag äta vad som serveras, och om det ligger en aladinask på bordet så gör det inget om lite choklad slinker ner. En dag gör inget. Så tar man nya tag dagen efter istället. Mest för att familjen ska slippa tänka på hur maten tillagas.

Min mage mår super och ingen magkatarr så långt ögat kan nå!

I am Happy!

.

Inga kommentarer: