fredag 18 november 2011

Fredag 18e November - 2011.

Heej! Vilken natt jag haft! Somnade inte förrän 1 och blev väckt av en stönande pojkvän vid 5. Han kom hem med nackspärr igår efter jobbet. Gav honom vetekudden och han tog några värktabletter. Blev lite bättre. Men vid 5 trodde jag att han skulle dö för han hade så ont. Jag klev upp för att värma kudden åt honom och sen hämta värktabletter, och då svimmar jag! Som tur e så landar jag på stolen. Och fick sitta där ett tag och hyperventilera. Mådde så sjukt illa! Jag kom inte därifrån på ett tag. Hade jag rest mej upp så hade jag tuppat av igen. Till slut gick de värsta illamåendet över och jag kunde plocka med mej kudden och tabletterna och ge dem till Fredrik. Jag tog då min kudde och täcke och la mej på soffan i vardagsrummet för jag kunde knappt sätta mej i sängen förrän han skrek av smärta. Stackarn. Han somnade om till slut och det gjorde jag oxå.

Idag är han hemma hos mej. Jag har varit och köpt mer värktabletter och tigerbalsam till honom. Så nu verkar det va bättre igen. Han sitter här i soffan och spelat på sin mobil medans jag grejar här hemma. Har rensat i mina pärmar och papper och massa tidningar som jag sparat på. Bort med skiten!

Har ordnat middagen för i kväll med. Blir lugnt. För i morgon ska jag jobba igen. Dessa 4 lediga dagar har gått alldeles för fort.

.

Inga kommentarer: