torsdag 10 november 2011

Torsdag 10e November - 2011. / @ work - ?

Hej!

Ändrade planer här på jobbet så jag vet fan inte när jag slutat i dag. :-( jävla skit! Jag som ska hem och tvätta/träna! Jag får kolla om jag får dra vid 14. Så är jag hemma 15. Slutar ju 15, men det va ju tänkt att vi skulle iväg och dit vi skulle ligger där jag bor. Slutar jag 15 här ute så är jag inte hemma förrän 16.. Segt!

Vi får la se hur de blir. Hem vill jag isf! ;-) sen är det helg för mej!

Sovit underbart gott i natt! Men vaknade av att jag ramlade i havet i min dröm. Panik! Kolsvart ute men vattnet va varmt. När jag vaknade låg jag på sängkanten och balanserad. Knäppt.

I helgen då? I morgon ska jag på massage i Frölunda. Men innan det ska jag träna med Erika där. Efter massage drar jag och hänger med Erika. När Fredrik slutat och tränat så plockar han upp mej. Dax att fixa klart hemma i klädkammaren och sen käka tacos! :-) blir väl att kolla på idol oxå. Så kanske freddan kommer förbi och fixar klart lamporna. Gött!

På lördag ska de tränas och förhoppningsvis få hem skohyllor till klädkammaren. På kvällen är det röda sten som gäller. Nyktert igen. ;-)

Söndag degar vi! Ja träna ska jag nog kunna klämma in oxå!

XOXO

.

Inga kommentarer: