fredag 18 november 2011

Svårt att somna på kvällarna.

Vi har hållit igång så mycket på kvällarna nu så jag har svårt att komma ner i varv. Jag kan gå och lägga mej vid 23, men ligger och vrider och vänder på mej i 2 timmar. Skit jobbigt. Men det betyder alltså att man måste varva ner innan man lägger sej. Nu är iaf klädkammaren klar. Så nu har vi inget som ska fixas. För nu på en stund, Men här näst kommer Hallen. Men där tar vi en sak i taget. Jag ska börja med att måla om taket i hallen. Dörrarna ska bytas ut. Väggarna ska fixas och nytt golv ska läggas. Jag har redan lagt nytt golv i hallen. Men det va ett skit golv och det är massor av repor i det. Sen kommer köket. Där ska taket målas, nytt golv, och skåpluckorna ska in på lackering. Nya tapeter sitter det ju redan där. Dessutom ska spisen bytas ut. I vardagsrummet och sovrummet ska det inte göras så mycket mer än sättas lister. Badrummet ska totalrenoveras av föreningen 2014-2015, så där e det ingen idé att börja greja. När lägenheten är klar e det väl dax för att sälja den? :-) nån gång måste man ju skaffa större om man nu vill bo med sin pojkvän. Egentligen går det bra att bo 2 här. Den är ju trots allt på 53 kvm. Men pojkvännen vill inte bo i denna delen av stan. Jag vill oxå byta statsdel. Har typ en vän på denna sidan av stan. Alla andra är samlade i västra Göteborg. Så där hamnar vi nog oxå sen. I en stor 3:a! :-) Men jag ska va ärlig. Jag kommer ha sjukt svårt att lämna mitt hem. Min första egna lägenhet utan pojkvän. Min första bostadsrätt som jag köpt själv (med lite hjälp av bankens pengar! :-D.) Det kanske e sista gången jag kommer bo själv? Det är sån skön frihet att ha eget. Man får bestämma allt själv. Man får ju visserligen betala allt själv oxå.

Fredrik har redan gått och lagt sej. Jag kunde inte. Jag hade bara legat och vridit på mej. Jag gäspar inte ens än.. Men jag får väl försöka att bli trött snart..

I morgon då? Inget inplanerat under dagen. Träna ihop med Fredrik vid 16 bara. Och sen idolmys på kvällen. Grillade revben har jag önskat till middagen. :-D

Men vad ska jag göra under dagen då? Åka in till stan kanske? Slänga skräp måste jag göra oxå.. Puuh. Och ta hand om alla verktyg som står i vägen i min hall.

Hörs i morgon! Natti natti.

Psst! Vi gjorde chokladpudding! Vi va jätte nära på att gå till Hemköp och köpa godis, men räddade situationen med att smälta mörk choklad, vispa grädde och blandade ihop. Sen en sked med vispgrädden över. Sen va godissuget borta! Tada!

.

Inga kommentarer: