torsdag 16 augusti 2012

Bästa födelsedagspresenten ever!

Jag har alltid köpt massa dyra presenter till mina dåvarande pojkvänner, med det e sällan jag fått nått dyrt tillbaka. Nått ogenomtänkt brukade ligga i en låda. Eller så har jag fått valt ut vad jag velat ha. Även om jag brukar önska mej grejer så blir jag ännu gladare om det ligger något i paketet som jag inte väntat mej. Av min mamma önskade jag mej en cykel, jag fick en weekend i Stockholm med henne, resa och hotell bjöd hon på. Bokat in ett datum och så. Sånt älskar jag!

Men nu är det så att jag tjatat och tjatat och tjatat att jag velat ha en iPad. Har varit och klämt och känt på den i affärerna. Kunde gå in på Mac forum enbart för att klappa iPaden lite. Haha. Men F har alltid sagt att det är en sjukt onödig grej. Jag har både iPhone och en MacBook PRO 13 tum. Så en iPad har jag ingen användning för. Jon har jag sagt! Jag vill ha en! Men då har han alltid svarat att av mej får du då ingen!

Så igår, när jag inte kunde hålla mej mer så fick jag ett paket. Det va mjukt! - jag gillar inte mjuka paket! Sa jag med sur barnröst.
- nej mjuka paket e inge roligt, sa F.
Jag öppnade det försiktig och inser att han slagit in paketet med sin tröja i. Så det va det som jag kände va mjukt. I tröjan låg en platt brunt paket som va igentejpat. Jag tänkte direkt att detta måste vara beställt på nätet, och då hoppade mitt hjärta till lite. Vad hade han beställt därifrån om det inte är en iPad? Jag hade önskat mej ett par Palladium skor eller ett skoskåp från Ikea som jag tittar ut. Och inget utav de skulle få plats i denna lilla bruna låda. Jag skar upp tejpen och öppnade sidan. I lådan ligger en vit låda som det står "iPad" på. Jag får panik och börjar nästan gråta. Första tanken va att han fått en gammal kartong och i lådan ligger nått helt annat. Men jag ser sen att den vita lådan e ihop plastad. Jag drar ut lådan och där i ligger en iPad! Jag ställer lådan på bordet och kastar mej om F! Jag e så glad att jag nästan spricker! Han har nästan fått mej att inse att det är en helt onödig grej för 5000 kr. Men när jag satt där igår med den i handen så insåg jag att den är värd varenda krona.. (Fredriks kronor då.. Haha)

Han tyckte att jag hade önskat mej så tråkiga saker utöver iPaden så han va ju bara tvungen att köpa den till mej. :-) beställt den på nätet för en vecka sedan. Sånt där älskar jag! Att man planerar lite! Då känner man sej tusen gånger mer betydelsefull!

Så nu är det jag som ska toppa detta på hans 25års dag i oktober.. Och han e ett antal gånger svårare än mej och önskar sej "ingenting".. Då är det dax för mej att börja spana, det kan jag ju göra på min iPad nu! :-D

Välkommen till familjen iPad! Nu har jag iPod, iPhone (3S & 4S), iPad och en MacBook Pro! <3 (och Fredrik äger en iPod touch, så den får oxå ingå i min familj!)
.

Inga kommentarer: