fredag 24 augusti 2012

fredag 24e Augusti - 2012.

goddagens!

Hur e läget med er? Jag hade så jävla svårt att somna i går! illamåndet från träningspasset ville inte gå över! men till slut så. Vaknade 06.15 när F skulle upp, panik! skulle ju träffa Erika utanför här vid 06.30, och jag skulle hinna klä mej och gå ut och kissa vovve. Som tur e så går ju inte Texas några längre svängar med sitt ben. Så jag va ute i tid! Vi körde 25 min på bandet i lutning och sen 20 minuter på crostrainern. Sen gick Erika till jobbet och jag körde mage oxå. Tänkte basta, men bastun va inte varm än, så jag gick hem hit. Har precis ätit en burk kesella med hallon på. Äter ju egentligen inte frukost innan 11 (pf), men nu när man tränat så måste jag få i mej något.

Nu har jag vila ifrån gymmet i 2 dagar för att jag jobbar lör-sön 7-22. Nästa träningspass bjuds på ett spinningspass/cxworx på måndag. Som ni märker så har jag lagt de där med att bara köra styrka, på hyllan lite. Visst jag lyfter lite vikter, men det är inte bara fokus på det. Nu är jag ute efter att bränna fett, sen kan jag börja köra ren styrka igen. Sen vet jag att det är bra att skifta träningsupplägget ofta så inte kroppen vänjer sej.

Ska väl snart göra mej i ordning, ska förbi banken här när det öppnar och sätta in pengarna som jag fick för sakerna jag sålde och alla mina mynt i från spargrisen. Allt ska in på resekontot! :-) Sen ska jag träffa Frankie och Nellie. I kväll blir det mina med min kära och en film. Och i säng tidigt!

Hörs kanske senare, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mej!

Inga kommentarer: