måndag 6 augusti 2012

Måndag 6e Augusti - 2012.

Hej hej!

Jag sitter på jobbet och regnet öser ner. När klockan ringde i morse så ville jag döda den! Men det va bara att kliva upp. Just nu är det inte så farligt. Jag jobbar kortpass ala 11 timmar i dag. Så det går undan! 4 timmar kvar.

I kväll kommer min Mamma, min styvfar och min minsta lillasyster och hälsar på! De ska va här tills på torsdag. I natt sover de hos mej, men i morgon har jag hyrt övernattningslägenheten i min förening som de ska bo i. Skönt att slippa trängas. Vad vi ska hitta på e inte bestämt mer än att vi ska hyra en släpkärra till morgonen och tömma min källare på skit och åka och slänga det. Det blir säkert en sväng till stan om jag känner dem rätt. Jo vi ska ut och fira mej på onsdagskväll. Min familj och Fredriks familj. :-) Jag har bokat bord på moon thai! Som om man aldrig tröttnat på kyckling och jordnötsås? Nope! Inte en chans!

Idag har jag kört igång hardcore med maten! Nu räknas både kalorierna och kolhydraterna. Jag ska vägas och mätas på fredag. Jag har den roliga veckan och då e jag så fylld med vätska. Då blir man bara ledsen när man ställer sej på vågen! :-P så jag väntar tills den e över. Fotograferas oxå! Jag ska allt lägga ut allt här när jag e klar med allt. Inga bilder eller mått kommer upp förräns jag e nöjd. Jag har Thailand i sikte och jag har ganska höga krav på hur detta ska sluta. Så de kan bli hårt. Lika mycket som min kropp ska deffas, ska mina utgifter deffas! Jag måste spara massor. Insåg att jag inte kommer jobba alls i januari. (kanske 1-2 pass) så jag måste spara in pengar för att ha den månaden. Jag får semesterdagar, men de e inte så många jag har att ta ut. Kommer bli en jävla massa timmar på gymmet för att man inte ska sysselsätta sej med aktiviteter som kostar massa pengar. Och noll klädshopping! Och se till att inte Texas går och bryter ett till ben. Då e det kört!

Han mår bra förresten, Texas. Han haltar lite emellanåt och ibland vill han inte sätta ner benet, och emellan det så rusar han fram och flyger upp (och ner som han inte får, men i bland e han för snabb) i (ifrån) soffan. Han e inburad när vi inte har koll på honom. Om 2 1/2 vecka ska vi tillbaka och röntga en sista gång. *håller tummarna.

Nej nu kurrar magen! Och i kylen står en matlåda med lax/spenat-gratäng och väntar! Än så länge har jag fått i mej 400 kcal och 9 kollisar. (frukost och mellis) Och jag ska försöka hålla mej under 1000 kcal och 20 kollisar om dagen. Det e fan inte lätt att hålla sej under 1000 kcal utan att gå hungrig! Men jag ska försöka. Och om jag äter proteinpudding till kvällsmat så går det nog bra eftersom det innehåller så lite kcal/kolh. Bara att kämpa och krympa magen om man ska lyckas gå ner några % fett!

Från de ena till de andra:
En bild på min lillasyster och mej som små flickor! :-D hittade bilden i en låda i källaren! På den tiden va man ganska deffad! Haha
.

Inga kommentarer: