lördag 25 augusti 2012

Lördag 25e Augusti - 2012.

Go kväll!

Jag har jobbat hela dagen och det har inte varit mycket sitta ner på röven förutom de sista timmarna. Jag har bäddat ner mej i sängen på jobbet för att övernatta här. Datorn e med (iPad fick stanna hemma.) så jag ska slå på en film snart.

Regnet smattrar utanför och jag har skitsvårt att somna till oljud. :-( kanske slutar regna om jag har tur.

Vi har i dag varit en sväng i en glasögonaffär. Jag testade lite brillor och nästan önskade att jag hade synfel. Jag passar väldigt bra i glasögon och funderar nu på om man inte skulle ta och köpa ett par bågar med fönsterglas? :-) kan ju va lite coolt!

Jag va oxå och köpte lite "lchf" varor när vi ändå va på Ica maxi. Lämnar allt här så behöver jag inte släpa med det till jobbet varje gång jag jobbar. Blev en limpa, blåbärsaft (funlight stevia), glass! (alvesta LCHF saltlakrits), grädde en proteindrink, proteinbar och turkisk yoghurt. Så nu klarar jag mej en stund. Glassen åker nog dock ner i magen redan i morgon! :-D

Vi har vräkt i oss kräftor och räkor här! Massa aioli på! Mums! Jag fick det som en litet födelsedagsfirande av jobbet! Tack!

I morgon jobbar jag till 22 igen. UFF (!!) Jag e så trött! Tur att jag e ledig måndag och tisdag sen nästa vecka. Då ska jag sova så länge jag kan på morgonen för att vila ut! (vaknar väl vid 6 när F ska upp bara för att jag planerat att sova ut.) Jobbar ju aldrig längre än 2 dagar i rad! De e så sjukt skönt att ha ett sånt schema!

Hörs i morgon babes! Nu ska Jag slå på en film! XOXO
.

Inga kommentarer: