torsdag 30 augusti 2012

Torsdag 30e Augusti - 2012.

Go kväll!

Kom hem lite tidigare idag för att F hämtade mej vid färjan! :-) Så jag har hunnit färgat håret! De blev brunt. Jag vågade inte chansa med rött. Och Han avrådde mej i affären från att göra det själv. Han tyckte jag skulle gå till en frisör istället. Eller köra på brunt hår. Så det sistnämnda fick de bli! Still a brunett! Och va blankt det blev! Me love!

Vi va till saluhallen med jobbet idag! Jag passade på att köpa med en favorit ost därifrån! Primadonna heter den! Smakar lite karamelligt! Mums!

F har redan gått och lagt sej. Så jag sitter uppe själv. Jag e inte de minsta trött och jag e ju ledig nu fram till på måndag, så jag blir uppe ett tag till.

I morgon ska jag hem till Frankie och Nellie och hälsa på. Vid 14.30 ska jag sen möta Erika vid gymmet. Det blir styrka i morgon!

Sen hade jag och Fredrik planerat hemmakväll, men det blir nog fest. Nykter fest. Det är hardstyle spelning på redstone. Så vi kikar nog förbi där. Men nyktert som sagt. Vi ska på spinning på lördag! Jag fick Fredrik att boka sej oxå! :-) spinning 30 min och sen ett cxworx pass på 30 minuter.

Nej nu ska jag slå på en film och mysa ner i soffan! Ha en skön kväll!
.


Inga kommentarer: