lördag 4 augusti 2012

Lördag 4 augusti - 2012.

Halloj!

Jag ligger i mitt badkar fullt med bubbel och varmt vatten! Har nyss varit ute på en 1/2 mils PW. Kände inte va jobbigt de förrän jag kom innan för min dörr. Kläderna va genomsvettiga! Och fejjan knallröd! Gött!

Idag då? Vaknade vid 5?! Utvilad. Men lyckades somna om och vaknade 4 timmar senare. Tvätt tid vid 11, så jag gick ut med vovve och sen kokade jag mej en kopp kaffe. Satte mej i soffan och degade. Sen va det bara att köra igång med tvätten. Till frukost (som blev vid lunchtid) lyxade jag till det med keso/vaniljplättar. Hade en klick turkisk yoghurt till och lite hallon! Mums e de! Ska bjuda familjen på det när de kommer till veckan! :-)

Jag har oxå rensar i källaren, jag ska iväg till tippen på tisdag och slänga massa skräp. Så jag rensade alla lådor när nere. Vilket såklart slutade med att jag hittade grejer jag hade när jag va liten! Jag ska lägga ut bilder sen. Bl.a. Mina skor jag hade när mina föräldrar gifte sej när jag va 8 år! ;-)

Har rensat i lägenheten oxå. Flyttat på micron så nu har jag en hel bänk till i köket att baka/fixa käk på!

F kom hem lite tidigare än tänkt, så vi har käkat middag. Han deckade på soffan med Texas, så då passade jag på att ge mej ut på PW:n. Va ju tänkt att jag skulle till gymmet idag. Men som jag har slitit med grejer upp och ner i trapporna här hemma så hoppade jag gymmet. Får köra igång till veckan. I morgon blir det nog en 1/2 mils PW till. Och så ska vi ut och fixa lite grejer och hälsa på vänner som flyttat ihop! <3

Nej nu får jag kliva upp här innan jag ser ut som ett russin. Måste städa klart hemmet. Sovrummet kvar! Sen ska väcka pojkvännen och koka lite te, det blir det nog en film eller 2 oxå!

Puss å Kram!

Inga kommentarer: