söndag 5 augusti 2012

Söndag 5e Augusti - 2012

Söndagen har snart gått! Fan va kass jag e på att blogga! Men det har helt enkelt gått ur min rutin. Så ni får nöja er med ett inlägg om hela dagen.

Vi somnade inte förrän 2.30 i natt. Vi låg och kollade på film, men orkade ute kolla klart på filmen. Så när vi vaknade i morse så fixade vi frukost och satte oss i soffan och kollade klart på filmen. Sen fixade vi oss och drog till ÖB. Köpte rengöringsmedel och hushållsgrejer. Fick med oss en låda med lakrispipor oxå! 16 stycken som vi smällt i oss. Men i morgon är det slut på alkohol, kolhydrater och socker! Då börjar allvaret! Träning, träning och träning! + hälsosam mat!

Vi va oxå förbi mediamarkt kollade på en iPad! (Vill ha!) och en sväng till Ikea! Jag köpte en liten stekpanna att steka ägg i! Och 2 små pajformar som man kan göra en-portionspaj i.

Efter Ikea har vi bara degat hemma. Legat med datorn och kollat efter thailandsresor. Jag e extremt sugen på att boka en biljett NU! Så det är fixat. Men jag måste snacka med chefen så att det är okej att jag e borta en månad.

Nu ska jag bara städa de sista i hemmet och packa jobbväskan inför jobb i morgon. Sen kan man dega fram tills läggdax. F börjar oxå jobba i morgon. Det osar lite ångest i mitt hem just nu..
.

Inga kommentarer: