fredag 3 augusti 2012

Stockholm.

Vi kom dit på söndagkväll. Tog fel väg dit så vi fick åka bil i över 1 1/2 timme längre! Men lägenheten hittade man lätt. Den ligger på Kungsholmen på gatan nere vid vattnet. Man ser västerbron därifrån. Supermysigt ställe! Vi gick och handlade frukostkäk för vistelsen där, och sen la vi oss och kollade på tv tills Erika och Robin dök upp. Som kom på när vi hade åkt en timme att de oxå hakade på. Vi la oss sen.

Måndag sken solen! Erika och Jag började med en timmas PW längs vattnet. Köpte en kaffe påvägen hem, där killarna hade dukat fram frukost. Sen packade vi ner badkläder och drog till en strand i närheten. Allt låg med gångavstånd! Vi hade med oss alkohol så vi klev in i dimman tidigt! :-P badade gjorde jag oxå! Vid 15 drog vi tillbaka till lägenheten och gjorde oss i ordning. Vi gick ut och käkade Tapas tillsammans på en krog som låg vid lägenheten. Sen tog vi en promenad genom stan. Och gick sen hem.

Tisdag vaknade vi till varmt med blåsigt väder. Så vi tog en dag på stan och i gamla stan. Käkade lunch. Det började ösregna så vi tog tunnelbanan till cosmonova och kollade på en 3D film om livet i vattnet när dinosaurie:rna levde. Sen kollade vi in museet där oxå. På kvällen gjorde vi oss i ordning och drog till söder. Vi käkade mat på Koh Phangan! Supergod mat och Jag beställde in den godaste efterrätten jag någonsin ätit! När vi va mätta hade klockan redan slagit midnatt så vi promenerade upp till mosebacke där en kompis till mej jobbar som Bartender. Så vi kikade in där och sa hej. Sen tog vi en taxi hem tillbaka till lägenheten.

Onsdagsmorgon åkte Erika och Robin hem. Men jag och F stannade ett dygn till. Så vi tillbringade dagen på stan. F va sjuk så vi tog lugn resten av dagen/kvällen. Vi köpte med oss kantareller hem och smörstekte dem och kollade på tv. Packade ihop och tvättade sängkläder/handdukar som vi använt.

Så åkte vi hem i morse. Åkte rätt väg så det tog inte mer än 4 timmar och 40 minuter ungefär! :-)

Haft det jätte mysigt. Bra väder, men hade önskat lite mer "strandväder" så man hade kunnat lega på stranden en dag till. Jag hade lätt kunnat stanna hela veckan om det inte va så att F va sjuk och Texas va hemma. Vill ju ta hand om honom nu när han inte e bra i benet än.

Men det blir nog en sväng till Stockholm i höst oxå! Unna. Thailand! :-P

Bilder kommer i morgon, de ligger kvar på minneskortet i datorn än.
.

Inga kommentarer: