fredag 10 augusti 2012

Fredag 10e Augusti - 2012.

Hej hopp!

Igår bjöds det på strålande solsken. Idag e det höst igen.. :-/

Slutade lite tidigare igår så jag åkte hem och sov istället. Gick igenom maten i kylen och upptäckte att det fanns en oöppnad kesoburk som går ut i datum på lördag, så jag ställde mej och gjorde kesoplättar på hela burken. 13 plättar blev de! ;-) kan ändå inte bara lägga mej och sova när jag kommer hem.

Nu är jag på jobbet. Veckans sista pass och jag kör denna fredagen ända fram till 22. Skulle ha slutat 18 idag egentligen, men eftersom familjen kom på besök i måndags så fick jag sluta 18 då istället.

Sitter och skriver arbetsbeskrivning just nu. Vi har ingen sån på jobbet. Har gjort ett tillfälligt schema för januari/februari oxå. Då både jag och en kollega ska va i Thailand en varsin månad. Vi lyckades få till det så bra att vi bara kliver in 2 dagar på varandras resa!

I kväll ska bästis pojkvän fira sin 25 årsdag med 5 kamp med alla vännerna på Liseberg. Jag kan ju tyvärr inte medverka eftersom jag hade varit inne i stan efter midnatt om jag skulle ha hängt på. (1 timmas resväg hem ifrån jobbet och sen ska man fixas innan oxå.) Så det får jag hoppa. I morgon är det connected. Men vi får hoppa den festen oxå. Vi tar en lugn helg och åker till Kungshamn och hälsar på F's mormor och hennes man. Äta kräftor och mysa. Blir väl övernattning där.

Städning och matlagning får vi använda söndagen till om vi kommer hem i någorlunda tid. Måste ha matlådor för kommande jobbveckan!

Nej nu ska jag fortsätta här! Ha en grym Fredag! :)
.

Inga kommentarer: