onsdag 15 augusti 2012

ute i solen!

Hej igen!

Nu har jag kommit hem tillbaka, fått i mej käk och packat med mej texas, datorn och en filt ut i gräset. Solen steker på bra nu! Och molnfritt!

Träningen gick grymt bra! Och om första (body combat) passet gickk super, så måste ju andra och tredje gå ännu bättre! Jag kommer försöka köra ett sånt pass i veckan! Skulle vilja få in en box pass och ett cxworx i veckan oxå, utöver styrkan och löpningen! Det betyder att jag kommer få köra 2 gympass per dag. Men de gör inget när jag e ledig. Ett på morgonen/förmiddagen och ett på kvällen. Och löpning funkar ju utomhus är så de e lugnt.

Jag mötte upp Frankie och Nellie när jag tränat klart. Vi kollade in loppisarna som va i närheten, sen hann vi med några klädaffärer oxå, men inget shoppade alls!

Vid 20 tiden i kväll kör nationalteatern igång. Så jag har god tid på mej att slappa i solen! F kommer hem snart oxå, han ringde nyss och frågade om jag har inslagningspapper hemma.. Han hade köpt paket till mej. Kul att man typ nästan får slå in sina egna paket! :D haha.. Jag fick lägga fram papper och tejp på bänken innan jag gick ut i solen. Undra vad jag får? och undra om jag får öppna redan idag? :D hihi! Jag e som ett barn med födelsedagar! I love it! Till skillnad från F som hatar födelsedagen och julafton!

Nej nu ska jag köra igång med matschema! Lika bra att göra en veckas maträtter och uträkning på det så slinker de inte ner massa onödigt! (läs:kolhydrater.)

.

Inga kommentarer: