tisdag 14 augusti 2012

Tisdag 14e Augusti - 2012.

Hej!

Sikken dag! Vaknade på jobbet och har sen jobbat hela dagen! Vi drog iväg vid 13 tiden med bilen. Har käkat 3 rätters middag och sen fick jag skjuts hem.

Nu ligger jag i badet hemma! :-) F e på bio så det är lugnt och skönt. Ensam! Underbart helt enkelt! Känns som det va 100 år sen jag fick va själv. Men han kommer hit sen och sover.

I morgon är jag ledig, men har ändå bokat tvätt tid från 8! Lika bra att komma upp! Vid 12 ska jag träna body combat på sportlife vid backaplan. Så jag ska passa på att hälsa på en kompis som bor där efter att jag tränat klart. Det ska ju bli underbart väder, så vi tänkte lägga oss ute i gräset och sola! :-) på kvällen ska jag med F in till stan och Götaplatsen för nationalteatern ska spela. Inte mina favoriter direkt. Men jag hänger med som sällskap. Jag vill på agilitySM på söndag och det vill jag ha med mej F på, och han e ju inte direkt nått fann av hundar. ;-) kulturkalaset körde ju igång idag och håller på veckan ut.

Nej nu ska jag skrubba mej med min kaffesump och sen kliva upp. En kopp te i soffan får de bli! Lite Thailandsplanering på G och jag har i uppgift att hitta ett bra hotell i Bangkok våran första natt där. (sen sticker vi vidare.)

Hörs i morgon!
.

Inga kommentarer: