fredag 24 oktober 2008

At Work

Tjoo.. Nu har jag 6 timmar kvar på jobbet. Sen har jag gjort mina 24 timmar. Funkar bra, men börjar bli lite segt där vid 14 tiden. Jag är glad att jag aldrig jobba dag annars :)
Chefen ringde nyss oxå. Jag har ställt på dem att de får fixa ett rullande schema. Så man vet långt i förväg hur man jobbar. Man vill ju veta sånt lixom. För annan planering. Så nu äntligen har han fått ihop ett fungerande schema. 4 veckors. Och jag är nöjd, för jag e ledig en vecka på 4 veckorschemat. :P 9 nätter på 4 veckor har jag. Så nu äntligen kan jag börja kolla om de finns nått mer jobb till mej. Typ dagis eller nått. Tjänar ju massa pengar på mitt jobb. Men eftersom jag har så mycke tid över, kan jag ju ha en jobb till. Som jag kan hoppa in i när det behövs.

Efter jobbet idag blir det antingen middag med en kompis, eller så skulle jag hjälpa till att fixa det fint hemma hos kompisen. Ikea då kanske. Ingen shopping för mej, jag måste spara mina pengar. Egypten i december om jag har tur och får någon med mej. Sen shoppar jag alldeles för mycke. Inte bra alls.

Jeje.. nu ska jag jobba lite oxå.

Ha en trevlig dag, i stormen ute :P för det blåser och regnar som bara den här i götet.

Puss och Kram!

Inga kommentarer: