torsdag 16 oktober 2008

Nu va jag ensam igen.

Nu har Robin åkt hem. Sitter i sängen med datorn nu, och tycker faktiskt de e skönt att va själv. Brukar dock inte sitta i så länge. Sen när man ska sova så kommer jag väl tycka det e tomt igen. Blir lite intensivt att hänga med samma person så mycke på en gång. Men han e mysig. Så det funkar för det mesta. Passade på att ta vagnen till majorna när jag ändå va i stan och vinkade av Robin. Solade solarium, och somnade som vanligt. Råkade sola lite längre än vanligt, men det verkar inte påverka mej. Köpte en kräm som jag smörjde in mej med innan. Som luktar banandrink. Gott! Man ska tydligen bli lättare brun med den. Vet inte om de syns. Har inte orkat kolla så noga.
Här e krämen, Köpte 2, så jag kan ha en till nästa solning.

Helgen blir det att jobba massa. Sen till veckan ska jag dra igång med träningen igen. För nu e min förkylning över. Boxning på måndag då antar jag.

Veckan 45 tror jag de e, den 27/10 iaf. Så ska jag upp till Värmland. Min minsta lillasyster har höstlov, så jag lovade att kika upp då. Hitta på nått kul med henne.

Sen ska jag ju upp till Värmland helgen vecka 46. Halloweenfest, Lite mycke tågresor blir de nu. Vill ju klämma in Stockholm oxå. Om jag vill dit, så får jag ta mej tid till det. Ingen panik. Stockholm ligger ju kvar.



Käkade Pannkakor med mosad banan och oboy i, med glass och varma hallon och blåbär till :)

Inga kommentarer: