fredag 10 oktober 2008

Snorig och Feber!

ja då va febern här igen. Jag som hade planerat upp min helg så bra. Tänkte åka till Säffle idag och hälsa på mina vänner där. Och sen ta tåget till sunne på lördag. Men nu vet jag inte va det blir? Får mitt xbox idag. Så det kanske slutar med att jag sitter hemma och spelar hela kvällen ist. Ja vi får se hur de blir. Blir jag bättre åker jag ändå. Tåget går ju inte förän 19 tiden ikväll.

Sitter med toning i håret, fryser som en hårlös kanin! Och snoret går inte att få stopp på! Vilken tur att jag slapp jobba i natt. Hade varit helt hjärndöd i morgon om jag hade fått genomgått 32 timmar på jobbet.

Frankie, Jonas och Jocce åker till värmland i dag. Men jag orkar inte åka bil med dem. Tåg e skönare. Så slipper man se vägen och skit. Och så slipper man va social. Sova e gött :) Sen åker de så tidigt. Vid 16 tiden. Jag vill kolla in mitt xbox och mina spel först innan jag drar. Så jag inte gör nått dumt och drar ifrån nått kul! Jag brukar tröttna på tvspel rätt fort. Men man veta aldrig. Febern gör kanske att jag fastnar. Hoppas det e något barnspel med bara! :D hihi..

Nu ska jag skölja ur toningen. Så jag inte blir gråhårig :P

Kiss Kiss

Inga kommentarer: