fredag 10 oktober 2008

Korten på bordet.

Nu e det såhär, att jag har bestämt mej för att köra min blogg öppen. Jag måste få skriva vad jag vill och tänker inte hålla nått hemligt bara för att. Vill jag säga en sak, så vill jag de.

Robin va här i veckan. Robin e en kille jag träffade förra sommaren. Som jag hade en lite crush on. Och som aldrig tyckts släppa när jag ville släppa det. Vi träffades i någon månad. Det hände massa saker under den tiden. Både bra och dåliga. Nu e det så att han e ifrån stockholm, och bor där. Så 50 mil ifrån mitt hem. Så vi bestämde oss för att sluta träffas. Jobbigt och tråkigt. Men det hade varit jobbigare att ha en pojkvän 50 mil bort.

I måndags pratade jag med honom på msn. Jag sa spontant att han kunde väl komma hit nu när han va ledig. Och de gjorde han som sagt. Jag och Frankie va sjuka, så vi degade hela dagarna. Jag Frankie och Robin. Massa film, pizza promenad, kortspel och godis. Vi va även på stan en dag. Det va trevligt att ha honom här. Vi har ju inte setts på ett år. Inte mer med de. Jag kommer så klart åka och hälsa på honom oxå. Men kommer inte göra så stor sak av de hela. Det finns en annan person som gör det. Och det e skit jobbigt. Jag försöker leva mitt liv. Men sen måste jag göra saker i hemlighet för att inte såra. Konstigt, men tanke på att jag e singel och jag har egentligen ingen att ta hänsyn till. Men jag har ändå gjort detta för denna personen. Men nu i fortsättningen tänker jag göra som jag vill, skriva vad jag vill och säga vad jag vill. För jag lever mitt liv, och det e bara jag som kan leva mitt liv. Jag har bara ett liv. Så det e dax att leva nu. Gör jag något jag ångrar så får jag väl göra det. Men låt mej göra mina misstag. Jag blir bara starkare av det.

Inga kommentarer: