torsdag 9 oktober 2008

Snorar i sängen.

Ligger i min säng nu. Förkyld än. Men nu sitter hostan djupare ner och jag e snorig. Inge ont någonstans, så det e skönt. Ska väl jobba i morgon. Borde inte.. men måste ju få in pengar lixom.

Mår för övrigt jävligt bra nu. Känns som denna vintern kommer bli bra. Hitta på massa roliga saker. :)

På fredag får jag ett xbox :) Köpte ett av en kompis. Så nu kan jag lämna tillbax Chris xbox. (som jag köpte till honom btw).

Prat på att Frankie ska flytta snart, så då har jag över hennes rum. Lite större, så jag får plats med alla mina saker. Blir bra det! Men ska ju lägga lite mer energi på att hitta en egen lägenhet. E bara lite trött på Göteborg nu. Vill göra nått annat,upptäcka en ny stad. Vill bara inte till mindre. Så det kanske får bli stockholm. Nu fantiserar jag lite bara. För det e en del ändringar som måste göras om jag skulle få för mej att flytta dit. Men men.. det e bra att ha lite funderingar så jag har nått att göra om dagarna. :)

Nej nu ska jag lägga mej ner i sängen med min snoriga näsa. Ögonen börjar rinna oxå. Kul att jobba i morgon - INTE! esch! jag får bita ihop helt enkelt. Folk ha gjort värre saker.

Sov sött!

Inga kommentarer: