onsdag 22 oktober 2008

Monstret.

Nu har jag varit och kollat så allt med aborten gick rätt till. Inga problem alls. Monstret av borta. Så nu kan jag lägga detta bakom mej och inte fundera så mycke mer på det.


Passade på att sola när jag ändå va i stan. Solar ju i Majorna, de har det bästa solariet. Sen drog jag mej hemåt. Nu sitter jag här i min soffa och dricker te. Tänkte ge mej ut och springa. Men ville värma mej med en kopp te först.

Idag är jag ledig. Vet inte vad som händer i dag. Ska nog ta det lugnt bara. Kan behöva de, blir ju lite mer jobb i helgen. Chefen kom till jobbet idag en halvtimma innan jag skulle gå. Han hade med sej ett förslagsschema. Som jag skulle godkänna. Helt okej. Sen så fanns de ju luckor i schemat i helgen. Så jag får jobba, ja va blir de? 56 timmar i helgen! Eller börjar Torsdag klockan 16.00 och jobbar 24 timmar, så jag slutar alltså 16.00 på Fredag. Sen nattjobb lördag (ett extra pass) 16-08 och söndagnatt 16-08. Sen e jag ledig i 3 dagar. Kommer väl sova alla 3 dagar. ;) Brukar inte va några problem att jobba så. Har ju ett lugnt jobb.

Nu ska jag dricka upp mitt te. Sen får jag se om jag orkar ge mej ut och springa, har ju hela dagen på mej.


tjoo

Inga kommentarer: