onsdag 22 oktober 2008

Mysa under filten.

Nu har jag varit ute och sprungit. Svettigt värre! Är så frusen idag. Skulle bara vilja lägga mej under en filt och mysa med en film och massa choklad. MEN godis e det slut med. Nu ska jag va duktig och hålla mej ifrån sån skit. Jag ska maxa min kropp med muskler. Eller iaf tills jag tycker de e snyggt. Gillar inte för mycke muskler på tjejer. Lite muskler som syns på armarna och lite rutor på magen, skadar ju inte. Benen ska slimmas lite, och rumpan ska bli hårdare. :) Och så ska min rygg bli starkare framförallt.

Va ute och sprang förut. Men blev trött väldigt fort. Håll i sidan och så gjorde min mage ont när jag satte ner fötterna i marken. Men den värken kommer nog gå över snart. Men jag sprang så gott det gick iaf.

Ska kanske ut till skatås och promenera med en kompis. Vi får se hur vi känner de när han slutat. Jag e bara på myshumör nu. Känns som jag gjort mitt för idag. Huvudvärk oxå, men det får jag skylla mej själv för. Jag får hälla i mej massa vatten så blir jag piggare i huvudet.

Nu ska jag ta mej ett bad. Har inte duschat efter solningen än.

Hej hej.

Inga kommentarer: