söndag 1 juli 2012

At the gym.

Jag stå och kör genomblödningsträning. Det menas med att jag går på bandet i rask takt. Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i rumpa, och insida lår! Och genomblödningsträning påskyndar återhämtningen. Blodetflödet ökar och transporterar slaggprodukterna. Så återhämtar sej musklerna snabbare och byggs upp.

Jag har kört triceps/bröst. Försökte med fria vikter, men dett va svårt att hålla upp dem själv idag. Jag måste ha använt mina axlar i någon/några övningar i går för jag känner av em i dag. De ömmar. Lite träningsvärk. Eller så har jag belastat dem fel. Det känns inte bra att träna när det gör ont. Då jag fick gå över till maskinerna. Försökte mej på lite mage oxå. Där har jag oxå träningsvärk. Men inte så jätte farligt. Däremot så är jag så öm i rumpmusklerna så det gick inte att sitta på rumpan och göra situps! Haha! Tur att jag jobbar 2 dagar nu så får kroppen vila. Sen hinner jag med 2 pass nästa vecka, innan vi drar.

Det är så sjukt varmt här på gymmet! Svetten rinner för minsta ansträngning!

F kommer och hämtar mej här. Han har inte kommit hemifrån än. Sov halva dagen! Så ska vi förbi XXL och fixa luftmadrass till hobom. Och massa grillkol, så vi kan grilla på festivalen! :-)

Hörs senare!
.

Inga kommentarer: