måndag 23 juli 2012

Måndag 23e Juli - 2012.

Åhh Hej! :-)

Sitter på bussen ut till Frölunda igen. Varit ett jävla bussåkande idag!

Vaknade 5.30 i morse, klarvaken! Hade ställt klockan på 6.30, för att träna. Så jag tänker jag somnar om. När klockan ringer så e jag ju såklart stendöd! Så jag somnar om med telefonen i handen! Skulle ha gått upp när jag vaknade första gången. Nu blev de ingen träning alls. Om jag inte drar dit nu. Men det är ju inte högst troligt! Kommer aldrig kunna träna utan PWO och den kommer jag inte kunna somna på sen heller.

Träffade iaf systrarna i stan vid 9.30. Vi satte oss och tog en kaffe tills affärerna öppnade. Sen shoppades det i 5 timmar! Vi hann med en lunch på pizzahut oxå! När vi va mätta på stan så drog vi till Frölunda torg en sväng. Och kollade lite i affärer där. Systrarna fick med sej ett gäng påsar hem! Vi åkte in till stan och käkade en sallad som avslutning, sen åkte de hem. Jag tog bussen till backa för att hämta ut ett paket och nu ska jag tillbaka. Bussen pajade påvägen, så vi fick byta buss. Nu verkar den nya oxå paja för den skuttar fram! :-( Jag vill komma fram nångång! Lägga mej i ett bad. Och sen sängen och film! I morgon börjar jag jobba igen, ska köra 60 timmar denna vecka! (blääh) För att sen vara ledig i en vecka igen! Så det får de väl vara värt!

Mina fötter värker! Har inte gjort nått annat än gått och dansat i 5 dagar! Inte varit mycket slappande här inte! Och inte långt kvar tills F kommer hem. Känns som han varit borta en månad! För han själv känns det nog som ett dygn! Brukar vara så utomlands, där känns det som dagarna e mycket kortare än hemma i gråa Sverige! Jag har haft det hur bra som helst när han varit borta. Men det ska bli skönt att få hem honom! Få kramas lite!

Ha en skön måndagkväll! Nu e jag framme och ska kliva av.
.

Inga kommentarer: