lördag 14 juli 2012

Lördag 14e Juli - 2012.

God morgon! Sovit bra? Sådär. Vaknade upp med ont i halsen. Inte bra! Och de kurrar för fullt i magen på mej! Åt lite för mycket käk igår, och då brukar jag vakna med Kurr i magen. Tog en dusch innan jag drog iväg. Så nu är man fräsch och redo att jobba 3 dagar i ett streck.

Plockade med mej ingredienser till brödbak. Tänkte jag kunde slänga ihop en limpa på jobbet. Så har jag en där. Enda som fattas är ägg. Men det finns där.

Just de, F skulle ju bjuda ut mej igår, på en turkisk restaurang. Men när vi tränat klart så öste regnet ner. Och jag ville bara tillbringa kvällen hemma i soffan. Så vi köpte med revbensspjäll hem. Jag gjorde en sallad och en kladdkaka till efterrätt :-) (ahh lchf) Så kollade vi på en film och myste hemma i soffan. Mycket bättre!

Och vädret nu då? Ja va tror ni? Grått och mulet. Blir nog ingen sommar i år heller. Men det är vi ju vana med här. Lika bra att de tar bort sommaren och förlänger våren och hösten. De kan va vår fram till juni, sen tar hösten över. Suck. Och F som ska dra till Turkiet nu i dagarna.. (de har inte bokat resan än.) Jag vill oxå! Men jag fick ställa in för vovven! Jävla ben! F och jag får en vecka semester tillsammans iaf! ;-) alltid nått!

Kör 2 långa pass nu lördag - söndag. Så kör jag 2 korta pass måndag och onsdag. Sen är jag ledig tis, tors-sön! Nästa vecka! Mee like!

Hörs under dagen! Datorn e med oxå! Då kanske de blir lite mer bilder!

Ha en grym lördag/helg! XOXO
.

Inga kommentarer: