lördag 14 juli 2012

Fika i hamnen och brödbak!

Dagen har gått undan. Hade jag haft en vanlig arbetstid så hade jag slutat för en kvart sen. 8 timmar jobb, en timma rast. Eller nej, då hade jag varit ledig idag. Det är ju lördag. Det va länge sen jag jobbade helg nu. Och skulle egentligen dröja ett tag till innan jag skulle få helgjobb på schemat. Men nu fick de bli en nödlösning.

Idag har jag varit nere i hamnen och fikat! Sen har jag plockat här och bakat en limpa lchf bröd! Som nu är uppskuren och ligger i frysen. Så nu har jag nog bröd så jag klarar mej här denna månaden iaf! Det är vila här på jobbet så jag sitter och myser med Texas i en fåtölj. Han e trött idag! Han har fått gått runt lite ute, men blir så sprallig med en gång. Denna hunden kan aldrig gå lugnt, utan måste alltid springa. Så man har fått bromsat honom.

Det har regnat och varit sol om vart annat idag. Skit trist! Men just nu skiner solen och jag funderar på om jag inte ska ta en promenad sen när de andra kollar på tv. Ja utan vovve då. Han får ju inte röra sej mer än 5 minuter. :-/ På tal om sol, F bokade resan idag. Så han och svärmor drar på Onsdag redan! Jag jublade! För de kollade först på en resa onsdagen efter och då e han borta halva min semester! Det vill jag ju inte! Nu kommer han hem 3 dagar innan min semester! Så jag flyttar in i Frölunda på torsdag då. Tar hand om katten och hänger med vännerna! Kliver ju på 5 ledigt samtidigt som han åker. ;-) Sen när jag har min semester så ska vi åka bort. Vi har inte bestämt vart än. Tylösand, Stockholm eller Kolmården! Eller kanske göra ett nytt försök och åka upp till Värmland? Vi får se vart det bär oss! En sak vet jag iaf, och det är att jag kommer att bo i solariet nu när F e borta! Jag vill inte va kritvit bredvid honom! Men helt av allt hade man ju velat ha sol! Så man kan ligga vid fiskebäck de 5 dagarna jag e ledig och han e borta! Just de, mina 2 systrar kommer nästa måndag! :-) vi ska ha en heldag på stan och kanske en sväng till Liseberg. Sen åker de hem på kvällen. Angelica (den minsta systern) fick tågbiljetter och shoppingpengar av mej och Sofia (min andra syster) i 11 års present! De kommer vid 09.30 och åker hem 18.30, så det blir verkligen en heldag! Mysigt!

Det berömda mandelbrödet. 


Lite Update! Återkommer i kväll!
.

Inga kommentarer: