måndag 9 juli 2012

Måndag 9e Juli - 2012.

Heej!

Jag sitter på gymmet och väntar på att F ska hämta mej. Jag passade på att träna och sola medans han bytte lampa och tvättade sin bil.

Va har vi gjort i dag? Haft en dag hemma. Hade hoppats på solsken och molnfritt för att ha en dag på stranden nu när vi va lediga tillsammans idag. Men icke! Molnigt hela dagen och nu regnar de. Så vi har tvättat all tvätt efter helgen, lagat mat, fixat käk inför jobb i morgon och hängt i soffan.

Texas e bättre nu oxå! Han går på benet som ingenting har hänt. Men jag får hejda honom. Han får fortfarande inte röra sej. Så han bor i buren. Men det är så mycket lek i honom så van spricker snart! Direkt F tar i honom så spritter de i Texas och han vill leka! Stackarn! På fredag ska vi till veterinären och ta bort stygnen. Och då ska sjukgymnasten kolla så allt står rätt till.

Blir en lugn vecka. Jag skulle egentligen åkt på en jobbresa onsdag- fredag men eftersom vovven skadade sej så får jag va hemma. Så jag jobbar i morgon, lördag och söndag istället. Sen kör jag måndag-onsdag nästa vecka. Så jag kommer jobba 5 dagar i ett streck. Inte så farligt tänker ni? En jobbvecka e ju 5 dagar. Men glöm då inte att mina pass är 7-18/7-22. Kommer bli saftigt. 67 timmar! 27 timmar övertid! Blääh! Men sen är jag ledig torsdag - söndag.

Texas räkning kom idag! Prisa försäkringsbolaget!

Nu blir de hem till duschen, lite proteinpudding och en film!

Hörs i morgon!
.

Inga kommentarer: