onsdag 18 juli 2012

Onsdag 18e Juli - 2012.

Heej heej hallå!

Jenny är på jobbet! Sjukt trött idag! Vaknade av att F's alarm ringde! Upp och hoppa! Uff! Vill inte! Drar täcket över huvudet. Då va det någon som ville kramas! :-) Han lämnar Sverige idag. I kväll åker han till 35 grader varmt! Jag e faktiskt inte avundsjuk! Jag tycker det ska bli skönt med en vecka ledigt i från mitt förhållande. Bara va Jag. Inte för att vi har det dåligt på några sätt och vis. Men jag är duktig på att sätta VI före MEJ själv. Nu är det Jenny-vecka och bara det.

Igår när jag packat ihop mina väskor och bakat en limpa bröd så drog vi till Frölunda. Grillade och åt massa gott! (en och annan godisbit slank ner! Aj aj!) Satt och kollade på allsång på Skansen och insåg att vi är ju faktiskt i Stockholm på en tisdag. Så vi tog beslutet att gå dit om det är fint väder! ;-)

Så Jenny-veckan e fullproppad! I morgon ska jag träna och sen till Liseberg med Fredriks pappas flickvän och hennes 2 döttrar. De e från Uppsala så Liseberg e ju ett måste! Vet inte vilken tid vi ska dit, men jag vill hinna hänga med Erika oxå! :-)

Idag jobbar jag till 22, men är sen ledig i 5 dagar! Tjohooo! Tisdag e jag åter på jobbet igen!

Nu va det 2 timmar sen jag drack min kopp med kaffe, dax för frukost nu! (Jag har en inte-äta-frukost-innan-10-regel.)

Hörs senare! Ja eller i morgon! (Bloggandet nu suger! Suger lika mycket som min träningsvärk i "vingarna"/skulderbladen! Gött pass i går med andra ord!)

Ciao!
.

Inga kommentarer: