måndag 16 juli 2012

Ompysslad.

Gissa vad som stod på bordet när jag kom hem förutom käk? Babe hade köpt rosor till mej! 3 röda och 3 rosa! Mitt i satt ett hjärta i trä som det står älskling på! Sötnosen min! Han har nog lite dåligt samvete för att han ska åka till Turkiet trots att jag inte kan hänga med. Men han ska ju inte bli straffad för att min hund går och bryter benet. Han ska dit med sin mamma och hälsa på hans syster som jobbar där. Jag hade nog varit lite mer orolig om set va en "grabbresa"! ;-) men egentligen skulle jag inte ha nått att oroa mej över. Jag litar på honom till 100 % och det finns ingen anledning för honom att göra bort sej. Han får allt han vill av mej och lite till. Samma åt andra hållet. Vi har det skit bra ihop.

Han hade gjort en jätte god kassler och broccoligratäng till oss! Så nu är jag mätt! Och ligger faktiskt i ett hett bad. Jag tycker det e så skönt att hoppa i ett bad efter jobbet. Koppla av. Jag ska tona håret oxå. Och fixa mina halvtrasiga fötter. Sen ska jag hoppa i säng.

Hörs i morgon! Natti.





Update!! Har inte kommit i säng än! Jag har för mycket energi idag. Så jag ställde mej och lagade mat. laxgratäng med tomater och räkor, och en kycklinggryta med saffran! Nu har jag hela 8 matlådor som jag ska frysa in och ha undertiden babe e borta, så slipper jag stå vid spisen! :P Lättare så när jag ska bo i Frölunda, så slipper jag dra med alla ingredienser till allt. 


Men nu ska jag försöka hoppa i säng och sova lite. Ska ju upp om typ 7 timmar! 

.

Inga kommentarer: