onsdag 18 juli 2012

Hund i hage!

Texas bor fortfarande i hagen på jobbet. Han e alldeles för sprallig för att ha lös än. I morse såg man första för gången att hans ben e trasigt. Han ville inte sätta ner det. Han slutade med smärtstillande i söndags. Så nu börjar han väl känna av det. Han gick några meter, sen sprang han igen. Så nu går han normalt. Han va väl stel.

Vi har varit iväg en sväng med jobbet idag. Då köpte familjen jag jobbar hos, tuggben till Texas. :-) så nu ligger han upptagen i sin korg och tuggar. Ibland hör man hur han slänger upp benet i luften och leker med det.

En annan sak jag märkt att Texas börjat med e att när jag och Fredrik sitter i soffan för nära varandra, kramas och pussas och Texas inte får va med i soffan, så får han ett utbrott och börjar gräva i madrassen han har inne i buren hemma. Ser så jävla roligt ut! Ska försöka fånga det på film nångång så ni oxå får se! Texas har alla sina känslor på utsidan. Man ser alltid vad han e på för humör. ;-)

Min älskade vovve! Att jag skulle skippa en resa (jag älskar att resa!) för din skull, trodde jag inte! Men tydligen så älskar jag vovven mer än resa! Resa kan man ju göra när man vill. Men nu behövde Lillen mej. Då får jag va hemma! <3

.

Inga kommentarer: