tisdag 10 juli 2012

Genesis Festival - 2012


Så hur har helgen varit i Småland då?

Vi drog i torsdags direkt efter F's släktings begravning. Tog oss 2 timmar. Jag fick vara kartläsare! ;-) vi va framme vid 20 tiden. Där va redan 2 av våra vänner. Vi grillade och drack lite. Sen tog vi en sväng in på området. Sjukt mysigt ställe! Gick och la oss vid 2 tiden på natten för att vara pigga på fredag när de andra dök upp. Fredagen bjöd till att börja med på regn. Men sen lättade de och blev sol! Vid 20 hade alla vännerna kommit och day din började spela! Han e ju så sjukt jävla grym! Och vem lyckades inte att få en bild ihop med honom?! Jag och F mötte honom i dörren när vi skulle gå in på området igen, jag e ju såklart för blyg att säga nått. Dessutom så e han ju inte svensk! Så engelska och en nervös Jenny går inte ihop! För mej är han lite av en Gud så jag blir ju helt stum när jag ser honom. Haha! Men F gick fram och frågade om han fick ta en bild på honom och mej. :-) wiie!! Den ska ramas in! Jag fick en ihop med klopfgeister oxå!

En låt som DayDin och Klopfgeister har gjort ihop!


Efter bilden så kunde jag åka hem! Helgen va komplett! Haha! Nja.. F skulle ju spela på lördag. Han fick helgens bästa tid, 23-00.30. Lördagen bjöd på gött väder så det blev att dansa i bikiniöverdel! Joel körde igång vid 11, så vi va uppe och käkade frukost innan och sen lyssnade/dansade vi till honom. Vilka vänner man har! Alla va grymma! Inte bara de stora artisterna som e grymma lixom! Nu får man ju tänka på att de djs jag känner producerar inte egen musik, utan mixar "bara" ihop någon annans musik. De stora som va där gör ju egen musik. När äntligen det va F's tur att köra så fick man bege sej till klubbgolvet. Han va grym som vanligt! Han körde hårt techno som är ganska mycket bättre än "vanligt popcorns techno". Det negativa med klubbgolvet va att det nästan alltid va tomt. F hade nog den största publiken på kanske 20-25 pers, på hela helgen. Skit tråkigt. Det låg lite skym undan, och samtidigt som F körde, så körde Petra på main scenen. Det negativa med festen va att man bara fick dricka alkohol inom vissa områden. Så det gick inte att hålla i en öl/cider medans man dansade på klubbgolvet. Man fick inte ta med egen alkohol in på området alls. Det sög lite. Men det va oxå det enda som sög. När F spelar klart så gick han och jag och käkade en varsin hamburgare. sen plitade vi på oss lite. Han ville va på klubbgolvet för att supporta, och jag ville till main floor där mins vänner stod och dansade i regnet! Ja för nu hade det börjat ösa ner! Och det regnade ända fram tills förmiddagen på söndag.

På söndag vakande jag vid 7. Sovit som en prinsessa i min onepiece. Ingen annan va vaken, så jag gick bort till cirkustältet där det fortfarande va fest. Psykadelisk musik spelades och jag satte mej i gräset och laddade min mobil. Vid 9 vaknade vännerna så vi körde igång grillen. 4 djs skulle spela på morgonen/förmiddagen innan festivalen va slut. Och Znok körde vid 11. Så jag fick väcka F. Vi körde morgonpass till Znok, sen packade vi ihop tältet. Käkade lite till och körde de sista till vår svenska stolthet, Gaudium som avslutade festivalen med ett stort utropstecken! Som jag och F dessutom fick äran att ha med oss i bilen hem!


DayDin's tur att köra igång!

Jag och DayDin!! :D

Jag och Klopfgeister!! :D 


Sol! :)

F's tur att spela! 



Det har varit en underbar helg! Och en jävligt rolig festival! Massa bra musik och jag hoppas och önskar att det kommer bli en Genesis Festival - 2013.
.

Inga kommentarer: