tisdag 24 juli 2012

Tisdag 24e Juli - 2012.

Hallå där!

Nu va mina lediga dagar över. Dax att jobba 30 timmar på 2 dagar. Jag sitter på bussen nu. Och kommer komma försent! Det händer typ aldrig! Men jag va helt säker på att jag skulle åka med buss 50, när det egentligen var orange express jag skulle ha hoppat på. I samma stund jag satte min fot i 50 bussen så insåg jag att de va fel, så jag hann kliva av. Såklart hade redan orange express dragit förbi, så det fick bli buss 99 och runt hela eriksberg innan jag kunde byta buss till den som tar mej hela vägen till jobbet. Den sitter jag på nu.

Har drömt konstiga drömmar i natt. Vaknade vid 5 och trodde jag försovit mej. (det tror jag alltid när jag varit ledig i några dagar.) Inget mer ont i halsen heller! :-D Jag va helt säker på att jag åkt på halsfluss igen! Kanske hade fel? Hoppas! Vill inte äta någon pencilinkur nu! Det har jag inte tid med!

Solen ska ju skina denna vecka! Så jag hoppas det blir stranden någon utav dagarna med jobbet! Bikinin och sololjan e med ifall! :-P måste bygga upp lite färg innan F kommer hem! Hoppas han har bränt sej så han flagnar på planet hem! :-D

Lyssnar på DayDin! Han får mej alltid på bästa humör, och jag kan inte låta bli att rycka på axlarna i takt till musiken! Just denna låten kanske e lite väl psykadelisk. Men jag börjar tycka att det är lite mysigt. Min syster frågade mej om jag blivit en hippi. Haha. Ja varför inte?
.

Inga kommentarer: